Shipping Company Groningen on FacebookShipping Company Groningen on FacebookShipping Company Groningen on Facebook

Nieuwsarchief

Vacature Superintendent (fulltime) 21-08-2017

Vanwege vlootuitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Superintendent (fulltime) voor onze vloot. Shipping Company Groningen vertegenwoordigt een viertal labels: Feederlines, Navigia, Thorco Nederland en Peak.

Gezamenlijk voeren we het commerciële, administratieve, technische, operationele en nautische beheer over een vloot van 57 schepen. De vloot bestaat uit verschillende types containerfeederschepen en multi-purpose schepen met een wereldwijd vaargebied. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onderstaande link:
 
 
Graag ontvangen wij je curriculum vitae voorzien van een motivatiebrief per e-mail. Het e-mailadres is: sollicitatie@shippinggroningen.nl. Graag bij het onderwerp de functienaam vermelden.
 
Voor vragen kun je contact opnemen met Job van Zon, Head of Fleet Department op telefoonnummer 050-5887777.
 
lees verder »

Artikel RTV Noord: 'Vier kapiteins op het schip, dat gaat prima' 04-07-2017

Drie Groninger rederijen hebben begin dit jaar de handen ineen geslagen om verder te gaan als Shipping Company Groningen. Dat was geen keuze uit luxe. 'We vroegen ons alledrie af, hoe verder?' 

 

Voor het artikel verwijzen wij u naar de onderstaande link. 

lees verder »

Uitbreiding vloot 11-04-2017

In samenwerking met Longship was het mogelijk om m.s. Flinterduin en m.s. Flinterdijk toe te voegen aan onze vloot. M.s. Flinterduin en m.s. Flinterdijk zullen worden ingezet onder de namen Longduin en  Longdijk.

Beide schepen zijn in het jaar 2000 gebouwd door de werf Ferus Smit Leer. Deze multi purpose schepen met een laadvernogen van 6359 dwt zullen gaan varen onder de Nederlands vlag. 

lees verder »

Wijziging contactgegevens 03-04-2017

Sinds begin 2017 hebben Feederlines, Navigia en Thorco Holland hun krachten gebundeld onder de naam “Shipping Company Groningen”. Sinds eind januari zijn alle medewerkers gehuisvest in “House of Shipping”, kantoor houdend aan Eenrumermaar 2, 9735 AD te Groningen.

Het samengaan houdt ook in dat wij per 1 april 2017 vanuit één platform zullen gaan werken. Daarom is er besloten per 1 april 2017 bereikbaar te zijn onder één telefoonnummer. Het telefoonnummer per 1 april 2017 zal zijn +31 50 588 7777

lees verder »
  • M.s. José Leonardo Chirinos in technisch beheer 20-03-2017 lees verder »