Shipping Company Groningen on FacebookShipping Company Groningen on FacebookShipping Company Groningen on Facebook

Nieuwsarchief

Artikel Nieuwsblad Transport: ‘Fusie redt Groningse rederijen’ 02-10-2017

Na het faillissement van Flinter en Abis Shipping besloten Feederlines, Navigia en Thorco Shipping Holland te fuseren, om ook niet ten onder te gaan.  

 
 
Voor het volledige artikel verwijzen wij u naar de onderstaande link.
 
 
 
lees verder »

Uitbreiding vloot: 5 Thorco R-type schepen 11-09-2017

Wij zijn zeer verheugd dat het technische management van 5 Thorco R-type schepen is toegekend aan SCG Management; MV Thorco Ranger, MV Thorco Raffles, MV Thorco Reef, MV Thorco Royal and MV Thorco Rio. 

 

Deze Multi Purpose schepen met een laadvermogen van 18,000 t varen onder de vlag van Hong Kong en zijn gebouwd in de jaren 2010, 2011 en 2012 door Jiangsu Sugang Shipyard en Wuhu Xinlian Shipbuilding (China).

lees verder »

Vacature Superintendent (fulltime) 21-08-2017

Vanwege vlootuitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Superintendent (fulltime) voor onze vloot. Shipping Company Groningen vertegenwoordigt een viertal labels: Feederlines, Navigia, Thorco Nederland en Peak.

Gezamenlijk voeren we het commerciële, administratieve, technische, operationele en nautische beheer over een vloot van 57 schepen. De vloot bestaat uit verschillende types containerfeederschepen en multi-purpose schepen met een wereldwijd vaargebied. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onderstaande link:
 
 
Graag ontvangen wij je curriculum vitae voorzien van een motivatiebrief per e-mail. Het e-mailadres is: sollicitatie@shippinggroningen.nl. Graag bij het onderwerp de functienaam vermelden.
 
Voor vragen kun je contact opnemen met Job van Zon, Head of Fleet Department op telefoonnummer 050-5887777.
 
lees verder »

Artikel RTV Noord: 'Vier kapiteins op het schip, dat gaat prima' 04-07-2017

Drie Groninger rederijen hebben begin dit jaar de handen ineen geslagen om verder te gaan als Shipping Company Groningen. Dat was geen keuze uit luxe. 'We vroegen ons alledrie af, hoe verder?' 

Voor het artikel verwijzen wij u naar de onderstaande link. 

lees verder »