Full-service shipmanagement

De Nederlandse organisatie Shipping Company Groningen, oftewel “SCG”, is eind 2016 opgericht. Shipping Company Groningen is ontstaan door een fusie van drie rederijen; Navigia Shipmanagement, Feederlines en Thorco Shipping Holland.

 

Navigia is in het jaar 1996 ontstaan als de Nederlandse dochteronderneming van het Duitse rederijbedrijf Reederei Schöning. Sinds het jaar 2012 staat de rederij onder leiding van Jan van Breden en Eric Bos.

 

Rederij Feederlines BV is opgericht in het jaar 1995. Het bedrijf is ontstaan als de Nederlandse dochteronderneming van de Duitse Hartmann Group. Tegenwoordig staat de rederij onder leiding van Jan van der Laan.

Otto Torenbosch staat aan het roer van de Nederlands tak van het Deense Thorco Projects. Thorco Projects is gespecialiseerd in projectlading en is onderdeel van de Thornico Group.

 

Shipping Company Groningen bestaat uit een team van 25 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers.

 

Met deze samenwerking zijn wij klaar voor alle toekomstige uitdagingen binnen de internationale scheepvaart.

ONZE VLOOT

Met een team van enthousiaste, gedreven en gekwalificeerde mensen houdt SCG zich 24/7 bezig met het operationele beheer van haar schepen.

 

Het werven en trainen van bemanning, het plannen en uitvoeren van reparatiewerkzaamheden, het aantrekken van goedbetaalde lading en het voeren van het financieel management is een greep uit onze dagelijkse werkzaamheden.

ONS TEAM

We richten ons op kwaliteit, communicatie en prestaties.

Doordat wij alle benodigde disciplines onder één dak aanbieden is het mogelijk om de lijnen kort te houden. Toegankelijk management en heldere communicatie zijn factoren die ons voortdurend in staat stellen om de samenhang tussen de verschillende disciplines te verbeteren.

Dat is de kracht van ons House of Shipping.

CONTACT OPNEMEN