Shipmanagement

Iedere dag werkt ons team van specialisten aan hetzelfde doel: het succesvol managen van de schepen die aan ons zijn toevertrouwd.

 

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers binnen de internationale scheepvaart zijn wij als geen ander in staat uw schepen veilig over de wereldzeeën te laten varen. Met als gevolg dat bevrachters en eigenaren kunnen rekenen op tonnage in uitstekende conditie.

 

Laat ons u overtuigen!

Wij managen uw schepen alsof het onze eigen zijn!

Leer ons kennen

Technisch Management

Goed gepland, efficiënt en betaalbaar onderhoud: met deze uitgangspunten zorgen wij voor schepen in uitstekende technische conditie, zodat off-hire zoveel mogelijk kan worden beperkt. Heldere communicatie tussen het schip en de walorganisatie is daarbij van vitaal belang. De bemanning van ieder schip wordt ondersteund door een technical super-intendent, die bekend is met alle ins en outs van het betreffende schip.

Onze superintendents zijn 24/7 bereikbaar om de bemanning terzijde te staan met advies. De superintendent ziet toe op een juiste planning van het noodzakelijke onderhoud en onderneemt daartoe het initiatief.

ONZE SERVICES

Crewing Management

De bemanning vervult een cruciale rol aan boord van onze schepen. Het schip, de machines, maar ook de lading zijn immers allemaal toevertrouwd aan onze crew.  Onze crew afdeling is onder meer verantwoordelijk voor de werving, selectie en training van bemanningsleden. Daarnaast verzorgt zij tevens de gehele planning aan boord van onze schepen. Naast onze eigen crew maken wij tevens gebruik van verschillende hoog aangeschreven crewing agencies.

 

Alleen de beste bemanningsleden die STCW gecertificeerd zijn worden ingezet op onze schepen. De kernwaarden van onze bemanning zijn: gekwalificeerd, gecertificeerd en betrouwbaar. Onze bemanning is de sleutel achter een succesvolle scheepsexploitatie.

CONTACT OPNEMEN

Financieel Management

Met een veelvoud aan financiële transacties is de rol van de afdeling Finance van groot belang binnen onze rederij.

Door de koppeling van verschillende (financiële) systemen zijn wij voortdurend in staat om actuele informatie te verstrekken over de financiële situatie van alle schepen binnen onze vloot.

Daarbij is heldere communicatie (ook tijdens financieel moeilijkere tijden) altijd ons streven. Dit wordt gewaardeerd door zowel leveranciers en scheepseigenaren.